TASTY WORLD

Recentebeoordeling


4 sterren uit 189 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Tasty World. Meer weten? Ontdek meer

19 nov 2023 om 3:06 Food was fresh and arrived quickly
5 okt 2023 om 21:29 De kwaliteit van het eten hier is heel erg achteruit gegaan. Voor het eerst in lange tijd weer besteld bij Tasty en ik was heel erg teleurgesteld. Het broodje was verbrand, de burger niet genoeg gebakken en ik kreeg amper frietjes. Jammer.
22 sep 2023 om 21:00 verkeerde bestelling gekregen, half bevroren frieten, verkeerd aangerekend, heel teleurstellend
12 mei 2023 om 21:08 Burger tekort bij bestelling. Zoete aardappelfrietjes waren niet echt meer warm en vrij kleine hoeveelheid.
7 jan 2023 om 17:24 Delicious food
8 okt 2022 om 20:20 Eten pas gekregen na 1.5u. Maar de helft van de bestelling gekregen. De portie frieten die we toch kregen was heel erg weinig en koud. Jammer genoeg waren de burgers wel heel lekker, want ik ga er nooit meer bestellen.
27 jun 2022 om 21:26 Levertijd werd iedere keer weer bijgesteld. Uiteindelijk anderhalf uur op het eten gewacht (lag niet aan de bezorgen, maar aan resto). Geen verontschuldigingen of niets ook...
24 jun 2022 om 17:57 Orderer a spicy burger with sweet potato fries and a smoothie. Received a different burger with no fries and no smoothie. It was still good but not what I ordered
20 jun 2022 om 13:15 We ordered two Popeye burgers but we did not receive them, instead we got a corn based paddy. It was still delicious, but not what we ordered.
9 jun 2022 om 15:51 Levering bijna uur later + levertijd op app klopte niet
26 apr 2022 om 15:44 Super!
24 apr 2022 om 9:55 Sapjes zeer lekker! Burgers in smaakoverheersend vet gebakken,niet zo smakelijk daardoor