TASTY WORLD

TASTY WORLD Tasty World Hoogpoort

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 170 beoordelingen
23 nov 2021 om 15:40 Takeaway is kak. Ik en m'n collega hebben bij verschillende restos besteld zijn eten was 30m laat persoon die het eten bracht moest achter mijn eten gaan ben zelf het eten gaan halen Ik heb betaald voor levering ma heb het afgehaald T was wel lekker!
1 nov 2021 om 12:04 Er was geen saus bijgeleverd en het was ook al niet meer zo warm, hoewel de bezorger toch al 20 min na mijn bestelling aanwezig was. Desalniettemin zeer lekker gegeten.
29 jul 2021 om 13:22 Was omgevallen en lag door elkaar
4 jul 2021 om 7:32 Helaas kan ik geen 0 sterren geven. Dit was echt barslecht! Ongebakken afbakbroodjes als buns, koude burgers, een miserabel portie frietjes waar zelfs een anorexiapatient met honger blijft zitten, vegan mayo dat veel te zoet, naar pudding smaakt...0 stars
25 jun 2021 om 22:23 Gewoonlijk lekkere burgers. Dit keer waren de burgers koud en droog, de frietjes waren lauw. Lang gewacht… duurde net iets meer dan 1u! Bestelden ook milkshakes of was het gewoon vanillesojamelk uit brik?
25 mei 2021 om 23:25 The quinoa burger was delicious!
12 mei 2021 om 15:35 Burger zijn goed van smaak maar was verkeerd genoteerd op de verpakking. Slaatjes waren minder verzorgd dan gewoonlijk. Alles was precies gesmeten. Levering was 3 kwartier later dan gepland.
30 apr 2021 om 9:55 Bij de salade mocht er iets kleins bij zijn van proteïnen. Met groentjes en een hamburger vond ik het niet genoeg vullen. Voor derest heeft het wel gesmaakt.
12 apr 2021 om 22:51 Spinaziewrap was overheerlijk maar mijn vers geperst sinaasappelsap met citroensap was niet vers en smaakte alsof het van brik kwam
2 apr 2021 om 19:47 Lekkere burger. Jammer dat er geen flesjes meer gebruikt worden! Een koerier beweegt nogal tijdens het fietsen, met lekkage tot gevolg. De vegan mayonaise is echt niet lekker...